Joanetes celebra la primera edició del festival de l’autogestió Al Terra

Joanetes va viure la primera edició dissabte del festival de l’autogestió Al Terra. L’objectiu de la jornada va ser treballar per crear models de vida diferents, més acord als ritmes naturals i sostenibles i englobar totes les necessitats bàsiques de l’ésser humà per a un canvi de consciència. L’Al-Terra es va sustentar sobre quatre eixos principals: l’alimentació, la salut, l’educació i la bioconstrucció.

Paula Vilanova, secretària de l’Associació Imbre: “Nosaltres el que hem fet, com que era la primera edició que fem i ens hem hagut d’autogestionar nosaltres mateixos, hem fet unes prereserves per Internet, perquè la gent pogués reservar la plaça. Hem obtingut gairebé 200 reserves.”

El festival va començar amb diversos tallers, com ara, de permacultura i plantes medicinals. També hi va haver xerrades, música en viu, foodtrucks i, fins i tot, una zona infantil.

Paula Vilanova, secretària de l’Associació Imbre: “Els adolescents creiem que no estan encara en aquesta sintonia. Quan tens 30 anys i tens una família, estàs més al cas. Per tant, les famílies vindran amb nens. Per això, hem posat una zona infantil, perquè els nens puguin gaudir al costat de la xerrada que fem oberta de Homeschooling.

L’associació espera ara haver plantat una llavor que, a mesura del temps, continuï creixent edició darrere edició.

x