Comença un Estiu Riu amb més de 1.200 participants

Ja han arrencat els casals d’estiu i amb això, un total de 1.214 infants i joves d’entre 2 i 17 anys s’han sumat a participar en una nova edició de l’Estiu Riu. Una gran majoria han optat enguany per les propostes vinculades a l’àmbit esportiu. El programa estiuenc inclou un total de 23 propostes tecnològiques, artístiques, esportives, culturals i de lleure educatiu, totes amb una clara intencionalitat educativa.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “La veritat és que seran unes setmanes, les d’estiu, plenes d’activitat per a tots aquests infants i joves. Esperem que tot vagi molt bé com en anys anteriors i que aprofitin l’estiu no només per divertir-se sinó també per formar-se i per participar en activitats educatives.”

Un dels elements distintius d’aquest any és el projecte ‘Fart@ d’avorrir-me’ a la sala La Carbonera. Es tracta d’una activitat impulsada a través de la fusió de les Àrees de Cultura i Educació. L’activitat permetrà als joves experimentar amb la literatura, la música, la dansa i el circ.

Josep Maria Reixach, tècnic de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Olot: “I de veure que hi ha joves que no són tant del camp esportiu o lleure, se’ns va acudir oferir aquest projecte. Un projecte cultural i educatiu al mateix temps que ofereix diferents temàtiques per setmana. En ser un projecte nou tampoc hi havia ningú que et pogués engrescar a participar-hi, per tant, la resposta en principi és molt i molt bona.

La proposta compta amb 27 participants. Una bona manera per als infants i joves d’aprofitar el temps durant l’estiu.

x