Núria Payola disputarà dues finals dels prestigiosos World Games

La Garrotxina de l’Any, Núria Payola, porta tot l’any preparant la cita més important de la temporada. Els World Games són els Jocs Olímpics de les disciplines esportives que no són olímpiques, com el salvament i socorrisme, i des d’aquest dijous la ciutat nord-americana de Birmingham acull la onzena edició d’aquesta competició poliesportiva. La nedadora del Club Deportiva Natación Aldaia hi arriba amb títols de campiona d’Europa sota el braç, tot i que la competència és màxima: en els darrers mesos una nedadora italiana i una altra de francesa van rebaixar un dels rècords d’Europa que posseïa.

Núria Payola, nedadora CDN Aldaia: és una competició molt difícil, perquè allà tothom hi va guanyar el màxim. És com un or olímpic Que guanyi un or és difícil plata i bronze no ho se. Pe`ro si que hi vaig amb les ganes d’arribar al més amunt que pugui.

Payola competirà a les proves de 200 obstacles i 200 supersocorrista. Amb 22 anys té ganes de seguir fent història en aquest esport, en un any de grans competicions, donat que el mes de setembre també es disputaran els campionats del món de la seva disciplina. En salvament i socorrisme només es classificaven per aquests World Games les vuit millors de cada prova i en el cas de les finals que disputa la nedadora garrotxina, totes les contrincants són europees. Les competicions es duran a terme entre diumenge i dilluns.

x