El CE Besalú vol seguir consolidant-se a Segona Catalana

El Club Esportiu Besalú ja és un equip centenari. L’entitat va aprofitar la bona finalització de la temporada per a celebrar els cent anys.

Després de mantenir-se a segona catalana, l’associació marca entre els seus objectius consolidar-se a la categoria i mantenir-se com un dels millors equips de la comarca.

Ernest Bassols, president del CE Besalú: Ara per l’any que ve, el que hem de mirar, perquè en definitiva som un club humil, senzill i honest. Hem de mirar de mantenir la categoria que és la nostra fita i una mica consolidar aquesta categoria que a vegades és difícil, perquè nosaltres hem pujat i baixat en diferents ocasions, per tant, pel que fa al primer equip, el que volem és consolidar la categoria i ser un equip referent a la segona catalana de la Garrotxa. 

Ernest Bassols també va parlar sobre el futur del club. 

Ernest Bassols, president del CE Besalú: A veure, perquè un projecte continuï, el que falta és que hi hagi gent que vulgui treballar  perquè així sigui. És a dir, des de la junta som nou persones que fem feina que déu-n’hi-do, perquè és evident que tots som ‘amateurs’, igual que els jugadors i no vull parlar de tots els equips de la comarca, però el que falta és això, que hi hagi gent al capdavant que estiri el carro i després que l’administració ens ajudi. A Besalú ara mateix, segurament, ens diuen que a finals d’any tindrem la remodelació de la gespa. L’altre dia a la celebració del centenari, se’ns va comunicar que era un fet i això també farà que ens assentem ja, no només a la categoria, sinó a què la gent que vulgui venir a jugar ho pugui fer amb millors condicions.

x