Les Preses es prepara per un estiu calorós amb les seves activitats a la fresca

Les Preses ha organitzat tot un seguit d’activitats estiuenques que es duran a terme al llarg dels mesos de juliol i agost en les diverses zones del poble. Els actes que s’hi realitzaran es faran principalment cada dijous i dissabte, amb alguna excepció.

Albert Danés, Regidor d’Esports i Festes de l’Ajuntament de Les Preses: “Aquest any hem recuperat el programa de ‘Les Preses a la Fresca’ que portàvem dos anys que no havíem pogut realitzar les activitats que nosaltres volíem durant l’estiu.

Les activitats en són moltes i molt variades: el cinema a la fresca, actuacions de ball, la festa de l’escuma, els Tallers d’Herbes Remeieres del Parc de Pedra Tosca o els campionats de minigolf de la Piscina Municipal i de frontó a la pista poliesportiva. A més, hi trobarem actuacions musicals com la de Ismael Gonzalez, La Duda Ofender, Del Puerto o Mandie’s Sould al Pati de Ca les Monges. Totes aquestes activitats son gratuïtes menys el campionat de frontó, que ja té obertes les seves inscripcions.

Albert Danés, Regidor d’Esports i Festes de l’Ajuntament de Les Preses:Crec que sempre estem buscant al municipi activitats que hi pugui participar tothom, no només una franja d’edat, sinó que hi puguin participar els nens i nenes amb els seus pares, amb els avis, i crec que això es el que fa la cohesió de poble i el dinamisme que tenim aquí al municipi.”

El programa de Les Preses a la Fresca finalitza amb el festival insígnia del poble: l’Ésdansa, que aquest any celebra el seu 40è aniversari. Hi actuaran i participaran grups tant nacionals com internacionals amb l’objectiu de promoure la voluntat i el gust de la dansa.

x