La Furgofesta repeteix aquest estiu a Les Planes d’Hostoles

La Furgofesta visita aquest proper cap de setmana les Planes d’Hostoles. El petit festival, que enguany repeteix localització, té les inscripcions esgotades, però tothom qui vulgui passar a peu està convidat amb l’entrada gratuïta.

Hi ha varietat d’activitats enfocades a un públic familiar

Eduard Mir, Organitzador de la Furgofesta: Des de l’organització intentem promoure una mica el que ens agrada a nosaltres: les activitats infantils, el circ, música i crear ambients on la gent es pugui relacionar entre ella. L’entrada és totalment gratuïta a la gent que vingui a peu a passar el dia i invitem a tothom que s’acosti a veure una mica el que muntem.

Des de l’organització tenen la intenció de repetir l’any que ve, molt satisfets tant amb l’emplaçament com amb la relació amb el poble.

Eduard Mir, Organitzador de la Furgofesta: ens hem anat movent a diferents llocs, vàrem estar primer a Roda de Ter, després vàrem anar a Vidrà, ara estem a les Planes d’Hostoles i amb el seu Ajuntament els hi va agradar molt la idea, però ens varen dir d’intentar busca una mica més el vincle entre la Furgofesta i el poble, com acostar-se tots dos. Hi haurà paradetes del poble, un parell de fleques ja ens han demanat lloc a la Furgofesta. Després hi haurà unes altres que vindran de fora, una gelateria d’aquí Olot, diferents food-trucks, paradetes d’embotits o de roba tindran lloc a la Furgofesta.

L’esdeveniment comença el divendres al vespre fins diumenge ben entrada la tarda.

x