L’associació Àmbit Sant Lluc organitza a la seva Galeria d’Art un recorregut artístic sota el nom de ‘Fem l’art, no la guerra’.

La Galeria artística de l’associació Àmbit Sant Lluc acull l’exposició col·lectiva ‘Fem l’art, no la guerra’ en la que un total de 18 artistes hi han participat i que comprèn pintura, escultura i una instal·lació. La proposta d’aquest any es basa en referenciar la guerra des de diversos punts de vista, perquè encara que no ens toqui a casa, és quelcom que sempre està present i que afecta a moltes vides.

Miquel Duran, Artista col·laborador de l’exposició ‘Fem l’art, no la guerra’: La gent que vingui aquí a veure aquesta galeria que vegi diferents maneres d’interpretar els nostres sentiments contra la guerra. Això és el que s’emportaran i al mateix temps doncs faran cultura.

Així, les obres que s’hi troben representen directament la guerra amb títol o contingut, tot i que n’hi ha d’altres on s’expressen emocions o missatges dels artistes, que des dels seus tallers volen fer arribar a la ciutadania. L’exposició està organitzada per diferents espais conceptuals i s’hi trobarà un manifest en format textual escrit en conjunt pels socis i artistes de l’Àmbit Sant Lluc.

Duatia Prats, Comissària de l’exposició ‘Fem l’art, no la guerra’: “ Donat que en aquests moments el número de galeries d’art a Olot ha minvat de tal forma que podem dir que som la última, és una crida a la gent d’Olot, visitants i gent de la Garrotxa que recuperin vell costum de venir a veure galeries, la nostra esta ben situada i es lloc acollidor, d’entrada gratuïta, i tots els divendres i els dissabtes entre 6 i 2/4 de 9 un estarem esperant.”

La mostra que es va inaugurar el dia 3 de juny, romandrà oberta fins el 23 de juliol. I s’hi podrà comprovar el que reivindiquen els artistes: que com la guerra, l’art també sap enviar missatges contundents.

x