La proposta ‘Swing Engine’ sorprèn els Hostalets d’en Bas

La proposta ‘Swing engine’ del grup format per Carla Motis i Joan Torrentó va delectar dissabte el carrer Teixeda dels Hostalets d’en Bas amb un repertori de swing inspirat en les formacions de New Orleans dels anys vint. L’Associació Musical de la Vall d’en Bas ja va iniciar fa poc més d’una setmana un nou cicle de concert d’estiu repartits per tota la vall. Un cicle que ells mateixos denominen com el festival de la retrobada.

Josep Ramon Masllorenç, Associació Musical de la Vall d’en Bas: “L’any 2020 vam voler fer només un concert perquè la cosa estava molt complicada, com a homenatge als socis. L’any passat en vam fer tres i aquest any tornem i en fem sis. L’any que ve en fem set o vuit, ja veurem si de mica en mica ens anem animant altra vegada.”

La formació va oferir cançons basades en clàssics com Duke Ellington, Count Basie o Louis Amstrong. L’associació ha previst un total de sis concerts durant tot el mes de juliol

Josep Ramon Masllorenç, Associació Musical de la Vall d’en Bas: “Sempre acostumem a buscar gent jove i amb molt de talent. Ara ens fa molta gràcia veure gent que són molt mediàtics, però que van passar per aquí quan ningú els coneixia. Som una mica descobridors de talent.”

La GIO Symphonia serà l’encarregada de tocar a Sant Esteve d’en Bas dissabte durant el pròxim concert.

x