L’aprovació definitiva del projecte del Parc de Gossos impulsat per l’Ajuntament d’Olot ja és una realitat

El dijous passat, després d’un any d’exposició pública per possibles al·legacions, es va fer l’aprovació definitiva del projecte per la creació del primer parc de gossos d’Olot, el que permet que es puguin engegar ja, els tràmits de contractació de la iniciativa.

Aquesta, serà la primera zona d’esbarjo per gossos a Olot que compta amb aquestes característiques.

Aniol Sellabona, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot: “Aniria molt bé tenir un espai com aquest, perquè gossos puguin jugar o socialitzar.” “Dins el mateix espai n’hi haurà un de perimetral més petit per si hi ha animals que no poden estar interactuant amb altres i necessitin espais més reservats. Treballem per tal que dins d’aquesta mateixa zona puguem habilitar una altra més, de jocs, d’agilitat i d’habilitat, perquè els animals més atrevits i les persones que els acompanyen puguin fer-ne ús.

L’Ajuntament assegura que la seva realització no serà llarga ja que l’espai on s’ha decidit fer, a una banda del pont de Folch i Torres, ja dona moltes de les característiques necessàries pel parc, i el tractament d’edificació que cal dur-hi a terme és senzill. El projecte, que neix de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Olot, el Consorci de Medi Ambient i de la Salut Pública SIGMA, i de la protectora d’animals garrotxina Terra Viva, es preveu que ocupi aproximadament uns 1.000 metres quadrats i compta amb una inversió de l’Ajuntament d’uns 42 mil euros. Les mesures de seguretat i totes les necessitats que s’hi puguin reproduir han estat doncs, pensades detingudament amb anterioritat, fent que aquest nou parc proporcioni a la ciutadania un servei complert.

x