El Fòrum Carlemany reconeix des de la Vall de Bianya diverses iniciatives de dones emprenadores

La Gala de l’associació empresarial gironina Fòrum Carlemany va tenir un marcat accent femení en la seva edició celebrada a la Vall de Bianya, ja des de la seva presentació, que va córrer a càrrec de l’actriu Agnès Busquets, i també de manera aclaparadora en l’atorgament dels premis de l’edició 2022. El Falcó Carlemany, que concedit a una persona o entitat que hagi dedicat el seu esforç a un projecte cívic i social, va recaure en l’Associació de Dones del Món Rural. L’entitat, formada actualment per 141 productores de tot Catalunya, va valorar el reconeixement a la feina del seu dia a dia.

Per la seva banda, el lliurament de la sòcia d’honor va ser per a l’empresària olotina i resident als Estats Units Anna Navarro Schlegel, coneguda arreu del món per haver estat reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de les noves tecnologies. Navarro va poder recollir el reconeixement en persona, va destacar la labor de cooperació entre empreses desenvolupada pel Fòrum Carlemany, i va reclamar oportunitats perquè persones de perfils diversos ocupin els òrgans directius de les empreses, no només dones.

La nova presidenta del Fòrum Carlemany, la garrotxina Sandra Masoliver, afronta el mandat amb nous reptes i amb la voluntat que cada cop més empreses de la comarca se sumin a l’associació gironina.

La Gala Fórum Carlemany 2022 va cloure l’edició amb un còctel al restaurant Ca l’Enric.

x