Joan Dausà triomfa a l’escenari del Planestiueja’t davant de 1.100 persones

Ambientàs a la parada del Jonquer per rebre al cap de cartell d’aquest 2022 al Planestiueja’t. Des de dues hores abans ja es va anar omplint l’aforament per menjar alguna cosa aprofitant l’oferta gastronòmica que oferia el festival a través de foodtrucks. Un aforament que va quedar curt. L’organització va anunciar Sold Out a poca estona de començar, amb 1.100 entrades venudes. Joan Dausà va començar encisant i va acabar levitant sobre el públic, literalment, en un concert que va evolucionar en línia ascendent, fent apujar la temperatura poc a poquet.

Dausà va connectar de seguida amb el públic amb els seus temes més coneguts però també amb les noves cançons del seu treball més recent.

Joan Dausà: “Pretén ser un cant a la vida. Amb tot el què ens ha passat, teníem ganes d’agafar-nos a les coses bones que tenim i valorant-ho més del que ho fèiem”.

Joan Dausà tocava per primera vegada a Les Planes en un ambient que va descriure com a ple de natura i molt ben preparat.

Des del festival van quedar encantats amb el cap de cartell d’enguany i amb l’èxit d’assistència. Aquest serà un any de rècord i ja es preparen per l’any que ve.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Ja sabem més o menys el que vendrem pel què queda de festival i serà històric. Ja estem preparant el festival del 2023 i estem molt contents”.

Aquest ha estat un cap de setmana farcit d’emocions a Les Planes. I és que el diumenge el sol es va pondre escoltant la poderosa veu de l’Elena Gadel acompanyada de les cordes hipnòtiques de la guitarra de la Marta Robles. El Mas Vedruna es va vestir de llarg per rebre dues dones fent-li un homenatge, precisament, a les dones de les seves vides, les que les han marcat al llarg del temps.

El restaurant La Curenya va ser l’encarregat del càtering, amb una oferta molt atractiva que va acompanyar la música en un altre diumenge de bones sensacions.

 

 

x