Gonzalo Pereira i Ferran Brugué preveuen una 2RFEF amb més nivell respecte el curs passat

Gonzalo Pereira i Ferran Brugué van ser presentats oficialment aquest dilluns. Tots dos ja entrenen amb l’equip i arriben a Olot en busca de proximitat i atrets pel projecte del club.

Ferran Brugué, jugador UE Olot: Tothom m’ha parlat molt bé de l’Olot i el fet de poder tornar a casa, amb els pares i totes les comoditats, també em va fer decantar per venir aquí.

Gonzalo Pereira, jugador UE Olot: També duia temps fora de casa i ara amb l’oportunitat d’apropar-me i de venir a un club com l’Olot, amb bones instal·lacions, bon ambient als partits… doncs tot això crida i han estat raons per venir aquí.

Pereira és un central ràpid i mòbil i prové del Peña Deportiva Ferran Brugué és atacant, juga de pivot i ve del Badalona. Els dos coincideixen en què aquest any es preveu un grup a Segona Federació més fort respecte la temporada passada.

Gonzalo Pereira, jugador UE Olot: L’any passat el grup català ja era fort, però potser no era el més fort. I aquest any potser sí que serà el més fort de tota la Segona Federació.

Ferran Brugué, jugador UE Olot: És una divisió competitiva. L’any passat va ser difícil perquè hi havia molt igualtat. Guanyaves dos partits i anaves cap amunt i si perdia, de cop cap avall. Aquest any ha canviat una mica el grup i crec que serà de més nivell.

Els dos valoren positivament l’acollida al grup però també el cos tècnic.

Ferran Brugué, jugador UE Olot: El cos tècnic és proper i parlen molt amb el grup. Això va molt bé. I en Manix m’ha demanat que sigui profund, ocupi bé els espais a dalt. Molta calor als entrenaments, està sent dur, però és el que toca i tenia ganes de tornar entrenar.

x