Lluc Jiménez no continuarà a l’Hoquei Olot i es dona per tancada la plantilla per la temporada que ve

L’Hoquei Olot dona per tancada la plantilla de cares a la temporada que ve, una plantilla que no comptarà amb Lluc Jiménez, per decisió tècnica.

Jordi Gironès, president Hoquei Olot: La junta no hi entra, hi ha unes pautes i les decisions de la plantilla tenim la confiança dipositada a en Jordi Garcia i així ho ha decidit.

L’equip, doncs, es queda amb set fitxes sènior i una lliure, que segons el president de l’Hoquei Olot el mateix tècnic Jordi Garcia va demanar. Una plaça que en principi ocuparia algun dels diversos jugadors del juvenil i que destaquen.

Jordi Gironès, president Hoquei Olot: Molts bons jugadors juvenils, com l’Adam Gussinyer, que ja va venir a jugar l’any passat i que ha estat seleccionat per Espanya, amb la sub-17, ara recentment. Però també en Joel Pagès, en Jan Aumatell i tota la resta tenen nivell suficient per en un moment donat pujar al primer equip i jugar. Fins i tot algun jugador de Segona Catalana.

Gran notícia el retorn a les pistes de Joel Pagès, que ja després de l’ensurt l’any passat amb l’aturada cardíaca, s’ha recuperat i ja disposa de l’alta mèdica per poder jugar. L’equip ja està fent treball físic, però la pretemporada s’iniciarà oficialment el 15 d’agost.

x