L’Hoquei Olot jugarà al grup nord de l’OK Lliga Plata amb 9 dels 12 equips catalans

L’Hoquei Olot va conèixer aquest dimarts els rivals amb qui competirà la temporada que ve a l’OK Lliga Plata. Els jugadors de Jordi Garcia han quedat enquadrats enguany al grup nord i jugaran contra onze rivals més: vuit de catalans (Sant Just, Vendrell, Mataró, Lloret, Barça B, Taradell, Cerdanyola i Congrés), dos de gallecs (Compañia de Maria i Dominicos) i un d’asturià (Oviedo). La lliga començarà el 22 d’octubre i els olotins debutaran a la pista del Vendrell. El primer partit a casa serà contra el Dominicos una setmana més tard.

El que també ja s’ha donat a conèixer són els enfrontament de semifinals de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins que es disputarà a Olot els dies 2 i 3 de setembre. La primera semifinal la jugaran el Barça i el Noia, mentre que la segona la jugaran el Reus de l’olotí marc Julià i el Liceo gallec.

x