Torna l’Open Escacs a Olot aquest diumenge després de 2 anys de pausa

Aquest diumenge 31 de juliol es celebrarà l’esperat Open Escacs a la Sala Torín d’Olot. Ja feia 2 anys que no s’havia pogut celebrar, enguany serà la 21a edició del que ja es considera un dels tornejos més importants i de referència a Catalunya.

El torneig s’iniciarà a les 10 del matí i al llarg d’aquest es faran 5 rondes. Ja a la tarda, les partides començaran a les 4 i es duran a terme 4 rondes. Pel que fa al format del torneig, serà el mateix dels anys passats.

Miquel Canal, President del Club Escacs Olot: “El ritme de les partides és de 15 minuts, i 5 segons per jugador. Un total de 9 rondes i esperem aquest any a poder arribar als 100 jugadors“.

Hi participaran jugadors de molta qualitat i de diferents països.

Miquel Canal, President del Club Escacs Olot: De moment tenim varis grans mestres ja apuntats. Serà un torneig amb molta qualitat.

Tots els jugadors federats que s’hi vulguin inscriure ho podran fer des de la web del club i tindran temps fins aquest divendres.

Ara ve una època festiva i d’esdeveniments pel Club d’Escacs Olot, com les simultànies o la organització de la barraca. Tot i així, la temporada que ve es presenta forta ja que el s’arriba a la data senyalada dels 75 anys del Club.

x