El PSC d’Olot proposa uns terrenys de Sant Miquel per fer-hi horts municipals

Aquests terrenys situats al barri de Sant Miquel podrien ser horts urbans municipals. Així ho proposa el PSC d’Olot, que celebra que la ciutat sigui una de les referències a Catalunya en aquest aspecte però encara li veu més potencial. També creuen que seria una manera d’expandir-los arreu de la ciutat i acostar-los en un dels barris més poblats.

Josep Guix, portaveu del PSC d’Olot: “Aquests terrenys són grans, hi ha aigua i seria fàcil habilitar-ho”.

Els socialistes asseguren que també seria una bona manera de cobrir demanda, ja que actualment hi ha un centenar de peticions en llista d’espera.

Josep Guix, portaveu del PSC d’Olot: “Hi ha famílies que voldrien cuidar un hort i no en tenen. Aquest espai seria ideal”.

Josep Guix reivindica els horts com una activitat sostenible i una sortida a l’hora de distreure’s, generar convivència i consumir aliments sostenibles, de quilòmetre 0 i saludables. Creu que durant la pandèmia va ser una molt bona sortida per esbargir-se i que precisament arran de la Covid, s’ha aturat la promoció que des de l’Ajuntament es feia per ampliar l’oferta d’horts municipals.

x