Dissabte 30 de Juliol se celebra el XVIII Aplec de la Sardana de la Garrotxa

Aquest dissabte a la tarda se celebra el divuitè Aplec de la Sardana de la Garrotxa al parc de La Canya. L’acte està organitzat per l’agrupació sardanista de la Garrotxa i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. Començarà a les 4 de la tarda allargant-se fins a les gairebé les deu de la nit.

L’Agrupació Sardanista de la Garrotxa és una associació amb vint anys d’història on tenen molt clares les seves intencions.

Ramon Comas, president de l’Agrupació Sardanista de la Garrotxa: El que volem és portar la sardana a tot arreu. Fins ara potser el sardanista era una mica egoista i volíem que la gent vingués a ballar sardanes i la nostra idea és al revés, portar la sardana allà on hi hagi la gent, és a dir, anar a fires. Vam estar a la Fira de Farro a Bianya, hem estat a la Fira del Fesol de Santa Pau, per tant, portar-ho a llocs on ja hi hagi gent i aquesta es trobi la sardana, que no hagi d’anar-la a buscar.

En cas de mal temps l’Aplec es traslladarà al pavelló de Sant Joan les Fonts.

x