El Festival Harmonia s’estrena en una primera edició complerta a la parada del Jonquer

Aquest dissabte tindrà lloc el Festival Harmonia, on la solidaritat, el lleure i la inclusió son claus per garantir la seva diversitat. Es tracta del festival familiar inclòs dins el programa del Planestiueja’t i que tindrà lloc a l’espai privilegiat de La Parada del Jonquer.

Pau Sampietro, Director de l’Harmonia: “Activitats obertes a les 11 matí, durarà fins la una de la matinada. A partir de les 11 hi haurà actuacions tant musicals com de clown ninterrompudes. Els tallers, activitats i instal·lacions estaran obertes fins les 8 del vespre. Amb els concerts dels Catarres o Koers… Les perles finals“.

Pel que fa a la música, s’hi portaran grups com Els Catarres, Buhos, Suu o Koers, entre d’altres i espectacles de Clowns impartits per Burcaa’ Circus, Ricky el professor de tennis i La Churry. Els tallers oberts a tothom consistiran en pintura, circ, ceràmica o atrapa-somnis i hi haurà espais alternatius com les instal·lacions Petits Somnis, Van de Bòlit o l’espai de moviment Tangram. Fins i tot hi haurà un servei de biblioteca i un acompanyament terapèutic de gossos.

Pel que fa a les entrades, l’aforament s’ha limitat a dues mil persones i des de la direcció del festival asseguren que en queden poques. Es poden comprar a través de les webs dels festivals Harmonia o Planestiueja’t.

Serà un espai apte per persones amb mobilitat reduïda i es permetrà l’acampada o l’accés amb campers. Així doncs, Harmonia presenta un lloc d’inclusió i acceptació, on es conviurà amb les diversitats de manera lliure i interactiva, i on l’aprenentatge mutu serà clau per l’ambient obert i familiar que s’hi ofereix.

x