L’alcalde d’Olot, “orgullós i il·lusionat” amb la Unió Esportiva Olot a Segona FEF

Orgullós de tenir a la ciutat un club com la Unió Esportiva Olot i esperant l’inici de la temporada per gaudir de tots els partits a l’Estadi. Així s’ha expressat l’alcalde d’Olot aquest matí en la rebuda que li han fet els jugadors i el cos tècnic del primer equip sobre la gespa. Per la seva banda, el president Joan Agustí ha demanat als jugadors que es comprometin amb la ciutat, que siguin participatius i que parlin català pels camps d’arreu.

Una plantilla que ha rebut el batlle de la ciutat amb els braços oberts i que encara espera algun reforç, tot i que Manix Mandiola assegura que s’adapten al pressupost del club.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: “Depenem de moltes coses, el club té unes possibilitats i ens adaptarem bé”.

El tècnic basc assegura que ja treballa amb alguns jugadors per cobrir les posicions que van més coixes, com la de pivot, amb garanties si no arriba cap més fitxatge, i té mlt clars els principals objectius de la temporada.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: “Ens estem coneixent, sent un equip i parlant el mateix idioma futbolístic. Poc a poc hem d’anar forjant tot això”.

L’Olot juga el segon partit de la pretemporada aquest dissabte a partir de les 20.00 al Municipal Nou Miramar de l’Escala contra l’equip del seu ex entrenador, Arnau Sala, que juga a Primera Catalana.

x