El Castell de Santa Pau ja té un festival propi

Primera edició i molt bona resposta del Festival Castell de Santa Pau per posar en valor, precisament, un dels edificis més estimats del poble. Durant els darrers dies s’ha parlat molt del castell, un bé cultural d’interès nacional. El festival va posar-lo en l’epicentre de totes les mirades.

Cris Capó, regidora de l’Ajuntament de Santa Pau: “Estem molt contents, perquè tenim moltes ganes de posar en relleu el nostre patrimoni, tot i fer-ho a la plaça Major”.

El festival va arrencar amb l’espectacle ‘Insomni’ que va agradar i molt a les desenes de visitants. I sinó vegin com gaudia la gent amb l’actuació d’en Dudu Arnalot.

Cris Capó, regidora de l’Ajuntament de Santa Pau: “La veritat és que està pensat per a tots els públics, perquè l’espectacle que fem tant és per a petits com per a grans”.

La jornada va estar emmarcada dins el programa Cultura entre Volcans que va impulsar l’Ajuntament de Santa Pau. En aquest cas, el Festival Castell, amb un cartell molt local i amb una aposta clara per la cultura de país.

x