Jotes i danses catalanes: una fusió enriquidora, vistosa i didàctica

Judit Corcoy, Coordinadora Esbart Marboleny: “Avui fem una actuació conjunta, han vingut aquest cap de setmana. Nosaltres anirem a Épila de l’1 al 4 de setembre”.

Intercanvis de balls tradicionals catalans amb jotes aragoneses. Tot organitzat des de l’Esbart Marboleny de manera conjunta amb l’escola d’aquest poble de la província de Saragossa que es va agermanar amb Les Preses aquest cap de setmana en una didàctica i enriquidora fusió de cultures.

L’Esbart Marboleny sempre intenta que els diferents grups i seccions s’enriqueixin amb d’altres disciplines i coneguin altres persones, maneres de fer, peculiaritats o passos de danses i música que potser no havien vist mai de tant a prop.

La plaça Major, que finalment va ser l’ubicació per aquesta trobada, va ser un lloc idoni per gaudir d’un espectacle que va deixar bocabadats pares, mares, familiars i la resta d’assistents.

x