La UE Olot supera el test contra l’Escala i torna amb bones sensacions

La Unió Esportiva Olot va superar per un gol a zero la seva visita a l’Escala, a la tornada dels partits de pretemporada. Els de Manix Mandiola en van fer prou amb un gol de Jordi Xumetra a passada d’Èric Callís poc abans del descans per superar el test contra un Escala que va donar la cara en tot moment. L’Olot hauria pogut ampliar l’avantatge, però no va aconseguir fer el segon i els empordanesos van gaudir de bones oportunitats per fer mal als garrotxins. Minuts per bona part de la plantilla, porteria a zero i bones sensacions.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Porteria a zero, hem donat poques opcions. Anem coneixent els jugadors i entre ells també i per tant balanç positiu.

Jordi Xumetra, jugadora UE Olot: Agafem ritme i sensacions de cara a al lliga, assimilem conceptes d’en Manix i tenir feeling amb els jugadors nouvinguts i de la base. L’Escala ens ho ha posat difícil: tenen bons jugadors i un bon entrenador i donaran guerra a Primera catalana. Els hi desitgem molta sort.

El proper compromís dels olotins serà el duel de Copa Catalunya contra el Cerdanyola.

x