L’Harmonia tanca una històrica primera edició amb 2.000 persones a Les Planes d’Hostoles

La Parada del Jonquer es va convertir dissabte en un espai completament familiar amb la primera edició del Festival Harmonia. Unes 2.000 persones van passar per aquest espai de les Planes d’Hostoles per veure les actuacions de Els Catarres, Buhos o la Suu. El consistori n’estava tan satisfet que van assegurar que aquesta va ser la primera de moltes edicions.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Molt bé. Molta gent. Estem molt contents. Serà la primera de moltes edicions. Ja hem estat parlant de què faríem en pròximes edicions. Un ambient molt bonic, molt de família per venir amb tots. Molt contents de que hi hagi aquest ambient, aquest espai”.

La música va ser l’ingredient principal, tot i que durant la jornada també hi van haver tallers de pintura, circ o ceràmica, espectacles de clowns i fins i tot un servei de biblioteca i un acompanyament terapèutic de gossos. La cantant Suu va ser la protagonista d’un dels moments més especials del dia.

Suu, cantant: “Jo sóc molt fan dels festivals familiars. El que deia a l’escenari. No cal etiquetar la música com a música familiar. Jo crec que la música és música i que pot ser per totes les edats i públics”.

El concert de Marc Timón tancarà dissabte aquesta edició del Planestiueja’t que no ha deixat indiferent a ningú i que ha obtingut una gran resposta.

 

x