Olot s’omple de fotografies durant tot el mes d’agost en una nova edició de la Biennal

La Biennal Olot Fotografia compleix 14 edicions i enguany torna a la normalitat després de la pandèmia. Divendres es va fer la inauguració a Olot d’una mostra que durarà pràcticament tot l’agost. Treballs i projectes fotogràfics que es poden veure a diversos espais de la ciutat, com per exemple l’Hospici, Can Trincheria, l’Orfeó, els Catòlics, però també als pobles de la comarca, com és el cas de l’Església Vella de Castellfollit, on aquest cap de setmana els aficionats a aquesta art ja van poder gaudir de visites guiades i dels treballs exposats.

Joan Puigdemont, organització Biennal Olot Fotografia: Nosaltres voldríem que s’hi donés cabuda a tothom, però està clar quer hem de fer una selecció de qualitat i donem prioritat a autors novells i emergents, però miren d’encabir a tothom. HI ha gent d’aquí, gent que ve de Xile, d’Argentina, d’Itàlia, d’Alemanya… de tot arreu, la veritat.

En total són gairebé 40 les exposicions que es poden veure enguany. Obres, moltes d’elles, de concepte fotogràfic, en les quals l’autor hi projecte una visió sobre algun tema o un sentiment o sensació personal.

La biennal, però, també té un espai dedicat als tallers. Aquest dimecres i aquest dijous Quim Dasquens oferirà un taller de nitidesa, tot duent a terme una sessió pràctica per la Garrotxa. Aquest cap de setmana també es va poder assistir a taules rodones i fins i tot un intercanvi de fotos.

x