Núria López farà la cover de la Nala al musical ‘El Rey León’ després del seu tercer lloc a ‘Eufòria’ de TV3

La cantant olotina Núria López ja ens va avançar l’altra dia al programa La Finestra que anunciaria novetats pel què fa a la seva carrera artística. Així doncs, aquestes ja han arribat: s’ha fet pública la seva participació a l’internacional Musical Rey León de Madrid que es pot veure al Teatre Lope de Vega. La Núria va estudiar arts escèniques a Barcelona i puja un esglaó més en la seva carrera interpretant al conegut personatge de Nala. Així doncs, entra al flamant món del musical per la porta gran.

Núria López de 26 anys, és la debutant olotina d’Eufòria que va quedar en tercera posició del concurs, participant així en cada una de les gales del programa.

La Mariona Escoda va quedar en primer lloc, seguida per en Triquell. La cantant Núria Lopez que va ocupar el tercer lloc, no va deixar de lluitar, fent el que més li agrada, per complir amb els seus objectius.

Núria Lòpez, Cantant i Participant a ‘Eufòria’:He fet moltes coses, i m’han tret de la zona de confort i és guai perquè veus que hi ha altres coses que se’t donen bé. Estic orgullosa del que he fet i ensenyat“.

El 16 de juliol, acompanyada de tots els altres membres del concurs, va fer la seva primera actuació al Palau Sant Jordi. Finalment a causa de l’èxit, van ser dues actuacions que van omplir el Palau de gom a gom i on es palpaven els llaços d’amistat i companyerisme que unien a tots els participants.

Núria Lòpez, Cantant i Participant a ‘Eufòria’:Vam fer un somni realitat tots. Un dels somnis que m’ha donat la vida és sortir allà, és una fantasia. Crec que vam fer molt bons concerts“.

La Núria es va criar al restaurant familiar d’Olot i va estudiar turisme. També s’ha format en arts escèniques a Barcelona i ha participat a la Quarta Paret, tot i que assegura que en la seva professió l’aprenentatge mai s’acaba, i que l’actuació i l’art en sí mateix sempre és un lloc de formació. Pretén doncs, seguir amb el cant, la interpretació i la dansa.

Núria Lòpez, Cantant i Participant a ‘Eufòria’:Espero treure la meva música d’aquí poc. He anat a Madrid i he començat un projecte allà, he estat molt desapareguda perquè estava enfeinada i d’aquí uns dies comunicaré quin és“.

x