Arnau Fàbrega: “Arribo a Olot amb ganes de créixer, agafar experiència i fer competència a la porteria”

Setmana de presentacions a la Unió esportiva Olot. Aquest dimarts va ser el torn de tres dels fitxatges que ha fet l’equip per el proper curs. Un d’ells el porter sub23 Arnau Fàbrega, provinent del filial de Las Palmas i que competirà per guanyar-se minuts davant Arnau Batalla, que la temporada passada va brillar. El de Llançà encadena experiència havent passat per equips com les categories inferiors del Granada, però també a l’Espanyol, el Girona o el Figueres.

Arnau Fàbrega, jugador UE Olot: Arribo per competir el lloc i donar el màxim nivell. Vull ajudar l’equip i competir amb respecte per la posició. I crec que el projecte de l’Olot em donarà experiència i maduresa. Crec que és un pas important per la meva carrera futbolística.

 

Sebas Coris vol deixar enrere les lesions

Un altre jugador presentat va ser Sebas Coris. L’extrem de Tossa de Mar de 29 anys ja sap el què és jugar a Segona Divisió, amb el Girona, l’Osasuna i l’Oviedo, i en les darreres temporades ha jugat a Segona i Primera federació, amb l’Extremadura ui el Costa Brava. Pot jugar d’extrem, però també de carriler i inclòs de segons davanter i d’interior. Arriba a Olot il·lusionat, amb ganes de jugar molt minuts i deixar enrere les lesions que no l’han permès rendir al màxim els darrers cursos, especialment la lesió dels creuats.

Sebas Coris, jugador UE Olot: Porto uns anys que no he pogut tenir la continuïtat que voldria i crec que aquí puc tornar a agafar el meu millor nivell i gaudir del futbol. Ara ja estic entrenant bé, amb l’equip i ara a competir, gaudir i a ser feliç i gaudir del futbol.

 

S’esperen gols d’Ernest Forgas

Qui també va ser presentat va ser el davanter Ernest Forgas. El barceloní, de 28 anys, deixa enrere la seva etapa al Talavera de Primera Federació i es mostra satisfet de les primeres setmanes amb l’equip i de com es sent físicament, havent-se recuperat de les lesions. Tal i com ell explica, Manix Mandiola li ha demanar gol, experiència i lideratge. De fet, ha passat per un bon nombre d’equips: etapa formativa al barça i al Nàstic, però també al Sabadell, al Peralada, e Prat, Reus i Andorra.

Ernest Forgas, jugador UE Olot: Il·lusió i espero que sigui un bon any per tots. Porto gairebé un mes aquí i estic content del que veig i com es treballa. El gol és de tots, del davanter especialment, i ara és una altar categoria per l’Olot i està clar que el davanter ha de fer gols i això és al que vinc. Depenc de mi mateix i de l’equip. Ha de casar tot.

x