El balanç d’assistència de les activitats d’Espai Cràter és molt positiu pels quatre mesos de vida del centre

Espai Cràter va obrir les seves portes al mes de març d’aquest any. Amb els quatre mesos que ha estat operatiu hi han passat una cinquantena de centres educatius, el que significa uns 4 mil alumnes.

D’aquestes escoles, un 60% eren de la garrotxa el que significa que el 40% restant, sense haver fet cap promoció prèvia per part de l’Espai Cràter, s’hi han apropat.

Xevi Collell, Director Espai Cràter: “Per tant la inèrcia que estem agafant ara és que les escoles de fora la Garrotxa s’estan apuntant moltissim. Tenim quasi mil alumnes ja apuntats pel proper curs: mesos d’octubre, novembre o març ja pràcticament estan plens. I tot això de moment és fora garrotxa.

Sense haver presentat el nou catàleg pel curs vinent doncs, Espai Cràter ja compta amb la reserva de 630 alumnes d’escoles de diferents comarques catalanes. S’espera doncs, un nou curs ple d’activitats educatives.

Pel que fa a la temporada turística, el Director del centre assegura que les xifres son excel·lents. La majoria de visites en la temporada d’estiu de moment han estat de fora Catalunya: gent del Regne Unit, Japó o Aràbia Saudita que quan arriben a la Garrotxa no només busquen fer sortides pels paratges sinó també altres tipus d’activitats.

x