A finals d’aquest any s’engegaran les obres del camp de futbol de Sant Esteve d’En Bas per adaptar-lo a la gespa artificial

El futbol com a activitat esportiva en els joves de la Vall d’En Bas ha augmentat la seva participació al llarg dels 8 anys de vida del club, comptant ja avui, amb uns 250 futbolistes. La gespa natural sempre ha format part de les seves equipacions, però arriba a un punt en què ja no és pràctic ni segur jugar amb aquestes condicions.

Marc Estrada, Coordinador i Membre de la Junta:El que passa és que aquesta gespa ha d’estar amb unes condicions impecables i això es pot mantenir amb 1/2/3 equips, però amb 8 equips i tanta gent jugant és inviable. El camp queda malmès i els beneficis de gespa natural els perds. És una necessitat que tenim, per jugar amb les condicions climàtiques que hi hagi, i amb unes condicions òptimes del camp.

Aleix Estrada, jugador juvenil de la Vall d’En Bas 2a divisió Girona: “A vegades quan hi ha pluja hem de suspendre entrenaments o partits, en canvi els altres equips al tenir gespa artificial poden seguir jugant, i no han d’anular.”

L’Ajuntament informa que el projecte executiu ja s’ha aprovat i ara només falta aprovar la modificació de crèdit per poder-ho tirar endavant i la conseqüent licitació. Pel que fa al cost de les obres, es preveu que serà d’aproximadament 300 mil euros.

Lluís Amat, alcalde de La Vall d’En Bas: “Serà dins aquest any que es donarà la licitació i es podrien començar les obres, això permetrà fer-ho com abans millor. Paral·lelament seguirem treballant per aconseguir les subvencions i ajudes oportunes.

Es preveu que les obres es podran començar aquest mateix any. Així doncs, el complex esportiu de Sant Esteve d’En Bas, que ja compta amb pavelló, piscina, carril bici i camp de futbol, s’acabarà de perfeccionar amb aquesta gespa artificial.

Marc Estrada, Coordinador i Membre de la Junta:Molt d’agrair a l’Ajuntament per intentar ajudar a una entitat del municipi i per ajudar a tants nanus: 200, que gairebé tots son del municipi i que realment és un cost molt gran.”

x