Les obres del parc de la plaça Picasso es preveuen acabar a finals de setembre

Aquest estiu s’ha iniciat entre d’altres la construcció d’un parc infantil a la plaça Picasso situada al barri de Sant Roc. Es preveu que les obres durin 2 mesos i s’acabaran poc després de l’inici del curs escolar.

Des del consistori justifiquen la inversió reafirmant les seves apostes

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans: Aquesta és una actuació que està valorada en 17.295,34 euros i en el transcurs de l’exercici 2022, quan vèiem com anava evolucionant el pressupost, ja que quan vam veure que hi havia una capacitat d’inversió més gran, una de les decisions que es van prendre és posar encara més recursos en el que era el projecte de parcs urbans i, per tant, aquesta partida que vam dir que va passar dels 25.000 euros dels anys anteriors inicialment a 50, la nostra previsió és que quan acabem l’any la inversió que s’hagi fet en parcs urbans i zones de jocs infantils sigui de 150, per tant, veieu que el creixement hi haurà set encara molt més exponencial del que ens havíem plantejat en un inici pel que deia, perquè reafirmem que és una de les apostes.

Aquesta no és l’única acció semblant prevista per enguany. També és té previst fer obres al barri de l’Hostal del Sol, a Batet al carrer Xaloc o al Parc de les Mores.

x