Tornen els Campaments Musicals d’Oix que portaran sorpreses a la Festa Major del poble

El dissabte 30 de juliol van arrencar els Campaments Musicals d’Oix. Feia dos anys que no es celebraven a causa de la pandèmia, per tant aquesta edició irromp amb ganes de ritme.

La coordinadora del Lleure de Banyoles és la organitzadora dels campaments, amb l’ajuda de la col•laboració dels monitors i monitores que hi participen.

Júlia Xifre, Monitora dels Campaments Musicals d’Oix ’22: “Vaig venir al 2n any que es feien, quan vaig tenir 18 vaig entrar de monitora. Son uns campaments especials, es crea una màgia molt diferent a altres colònies.

Els campaments musicals finalitzaran amb una oportunitat especial pels participants: al llarg dels dies s’hauran estat preparant per brindar un concert a la Festa Major del poble d’Oix. Aquesta tindrà lloc del 5 al 7 d’agost i el concert tindrà lloc el dia 6 d’agost a les 12 de la nit.

Mariona Callís, Participant dels Campaments Musicals d’Oix ’22: “Matins toquem i preparem temes pel concert final del dia 6, tarda activitats, gorgues al matí… tallers, ahir de dansa tradicional. a part de tocar fem altres activitats.

Els participants d’entre 13 i 17 anys, tenen a l’abast i se’ls hi ofereix la millora pràctica de tot tipus d’instruments: flautes, guitarres, teclats, veu…

Mariona Callís, Participant dels Campaments Musicals d’Oix ’22: “Desconnectem i trenquem amb el dia a dia. És un moment per estar juntes, sense mòbil i desconnectats, compartim el dia a dia i moments amb els companys.”

x