Trattoria Da Luiggi reobre el servei de restaurant a Olot després de la pandèmia

Durant els darrers dos anys, la pandèmia del coronavirus va obligar la Trattoria Da Luiggi d’Olot a reinventar el negoci i orientar-lo exclusivament als serveis a domicili i ‘take away’.

Luiggi, gerent i propietari de la Trattoria Da Luiggi: “Va ser un pal molt dur quan ens va arribar el Covid, vam haver de reinventar-nos, posar tota la carn a la graella, invertir en motocicletes i ens vam convertir en una pizzeria pura i dura de servei a domicili i ‘take away’. Fins a la data ens ha anat fantàstic, no teníem necessitat d’obrir el restaurant perquè anàvem bastant desbordats de feina”.

Arribat l’estiu del 2022, les tendències i la demanda han tornat a canviar. Els responsables de Trattoria Da Luiggi s’han decidit a reobrir el servei de restaurant. Ho fan amb una carta renovada.

Zaida Lagos, Trattoria Da Luiggi: “Estem molt il·lusionats i emocionats de donar la notícia que podem tornar a oferir el sevei a taula que teníem anteriorment. Ho fem amb tota una innovació a la carta, tornem a començar després d’evolucionar”.

Luiggi, gerent i propietari de la Trattoria Da Luiggi: “Hem fet unes amanides noves espectaculars i pastes increïbles. El que volem és que, quan el client vingui a casa nostra, gaudeixi, que no vingui a menjar uns macarrons o uns canelons, sinó a manjar una autèntica pizza, una autèntica pasta o una bona amanida”.

Entre les novetats, els responsables de Trattoria Da Luiggi conviden a tastar la seva darrera invenció: el bocatto di cardinale.

Luiggi, gerent i propietari de la Trattoria Da Luiggi: “A Itàlia és una expressió. Quan alguna cosa està molt bona diuen ‘bocatto di cardinale’. Hem fet una fusió entre focaccia i pizza. Crec que els comensals gaudiran amb el nostre nou plat”.

Tot i la reobertura del restaurant, la Trattoria Da Luiggi no deixarà d’oferir els serveis a domicili i de ‘take away’. L’establiment seguirà combinant les tres modalitats de negoci per donar resposta a les diverses preferències dels seus clients.

x