El Cerdanyola es retira de la Copa Catalunya i no jugarà contra la UE Olot aquest dissabte

El Cerdanyola ha renunciat a disputar el partit de primera ronda de la Copa Catalunya, que havia de disputar aquest dissabte (19h) a l’Estadi Municipal contra la Unió Esportiva Olot. El club vallesà no se li ha atorgat finalment la plaça a 2RFEF, que deixava lliure l’Extremadura. La RFEF ha donat a conèixer els grups definitius per la temporada que ve i ha decidit que la plaça que queda lliure s’atorgarà a subhasta i no per mèrits esportius. Per raons administratives i esportives, el Cerdanyola ha decidit retirar-se de la Copa Catalunya i per tant la UE Olot no jugarà aquest partit, de manera que els garrotxins passen directament a la següent ronda, la de setzens de final.

Partit amistós contra La Pobla de Mafumet

L’afició de la Unió Esportiva Olot, però, no es quedarà sense partit aquest dissabte, donat que el club ha programat un amistós contra La Pobla de Mafumet, que es jugarà, també, a partir de les set de la tarda.

 

x