Ferran Joanmiquel, al cos tècnic de la selecció espanyola de futbol per amputats

El preparador físic de la Unió Esportiva Olot Ferran Joanmiquel ha anunciat que a banda de les seves tasques a l’entitat olotina forma part, també, del cos tècnic de la selecció espanyola de futbol per amputats.Ho ha explicat ell mateix a través de les xarxes socials, assegurant la il·lusió que té davant aquest projecte, en el qual actua com a segon entrenador, i també pel seu passat propi, donat que arran d’un accident per poc no perd una cama. Fa uns dies l’equip va fer una concertació al CAR de Sant Cugat, preparant-se per a properes competicions, com per exemple el mundial, que tindrà lloc el proper mes d’octubre a Turquia. El primer entrenador de la selecció espanyola de futbol per amputats és Mikel Balmasdea.

 

Foto: @catferri100

x