Connectaran el passatge Oliveras amb el camí Montsacopa d’Olot

Fa poc a l’Ajuntament d’Olot s’ha aprovat la connexió entre el passatge Oliveras i el camí de Montsacopa. Aquest carreró sense sortida està situat en paral·lel sota el carrer principal.

Segons el consistori el pla urbanístic de la ciutat diu que la construcció d’aquestes escales és necessària per assolir els estàndards urbanístics actuals.

Jordi Güell, regidor d’Urbanisme i Habitatge: Hem de pensar que quan es va fer aquesta promoció d’habitatges, si no recordo malament devia ser l’any 94 o 95. De fet, l’urbanisme està en constant revisió i segurament de vegades fruit de l’urbanisme s’han generat espais poc segurs o poc il·luminats. Segurament aquest carreró té els paràmetres urbanístics que s’utilitzaven en aquella època que no són els que utilitzaríem ara.

Aquestes obres encara no tenen data de finalització i a més a més encara s’estan estudiant alguns aspectes

Jordi Güell, regidor d’Urbanisme i Habitatge: Tancar un carrer es pot tancar de diverses maneres. És a dir, es pot tancar d’una forma urbanísticament més integrada o una mica més barroera, és qüestió de què fem una proposta ben feta com tampoc cal tancar el carrer sempre. Es pot tancar en horaris nocturns, es pot tancar dies sí i dies no.

x