El festival de teatre El Petit Format posa a la venda les entrades de l’obra que es representarà a l’Espai Cràter

L’Espai Cràter i la Plaça Mercat d’Olot seran dos dels nous escenaris del festival de teatre El Petit Format. Sols el magí dels organitzadors del certamen, els membres d’Una Càpsula teatre, que porten vuit anys cercant indrets com aquests, podria haver pensat en dos espais com aquests, originals i estimulants.

Joan Martí, president Una Càpsula de teatre: “A nosaltres ens agrada buscar espais nous, i aprofitem que ja s’ha inaugurat l’Espai Cràter per fer-hi una obra de microteatre”.

L’Espai Cràter acollirà l’obra de microteatre amb objectes ‘Normalmente o viceversa’, de la companyia Tercio Incluso. Les entrades d’aquesta representació ja s’han posat a la venda, a través de les pàgines web d’El Petit Format i Olot Cultura. Se n’han programat dues sessions per al proper dissabte 26 de novembre, a les 6 i a les 7 de la tarda, cadascuna amb una trentena de places. Amb aquesta proposta, Tercio Incluso ens convida a escoltar els secrets que guarden els objectes, un tema prou adient per descobrir dins el volcà del Puig del Roser, on s’ubica l’Espai Cràter.

Joan Martí, president Una Càpsula de teatre: “Utilitzen objectes molt quotidians però fan una obra que és pur sentiment i poesia. Recomano a tothom que agafi les entrades”.

Pel que fa a la Plaça Mercat d’Olot, Una Càpsula de teatre ha avançat que hi portarà una obra de teatre de carrer que transcorrerà dins i fora de les instal·lació.

Joan Martí, president Una Càpsula de teatre: “Sempre ens agrada col·laborar amb el teixit associatiu de la ciutat. Crec que serà una molt bona novetat que portarà bon ambient a la Plaça Mercat. Bé, sempre n’hi ha, de bon ambient, però a més es trobaran amb la sorpresa que s’hi estarà fent una obra de teatre de carrer molt divertida”.

Respecte de la resta d’espectacles, caldrà esperar a l’anunci que Una Càpsula de teatre sol fer a l’octubre. La programació, però, la tenen tancada des del mes de juny, després de cinc mesos recorrent els petits i grans espais escènics de Catalunya. Caldrà esperar al novembre per veure les joies teatrals de la 8a edició de El Petit Format.

x