El Marc Timón més personal, sensible i elegant abaixa el teló d’un Planestiueja’t de rècord

Un Marc Timón sensible, elegant i senzill. Així es mostra el músic, compositor i director d’orquestra en el seu darrer treball, que li obre les portes al món del pop com a cantant i lletrista. Amalia és dedicat a la seva àvia i relata amb sensibilitat i tendresa com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que explica com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada, en una oda constant al gaudir de la vida i a aixecar el vol ben alt per saber-la degustar.

I de tot això en van ser testimonis el centenar i mig de persones que van anar fins a la Torre dels Til·lers a gaudir d’un concert de llum, color i màgia.

Marc Puig, regidor de Comunicació de l’Aj. de Les Planes d’Hostoles: “Sempre intentem buscar aquest tret diferencial amb la resta del festivals. És un altre dels magnífics espais que volem donar a conèixer al públic del Planestiueja’t”.

A l’espera de les xifres oficials, sembla ser que el Planestiueja’t d’enguany esbotzarà tots els seus murs amb un rècord de participació, en un programa nou i un format diferent dels anys anteriors que es desplegava al llarg del mes de juliol de manera setmanal i que ha estat intens, variat i eclèctic, com va ser, de fet, el seu darrer concert, amb un Marc Timón cantant en quatre idiomes diferents i encisant al públic.

x