La UE Olot començarà la lliga al camp de l’Espanyol B a principis de setembre

La Unió Espotiva Olot ja coneix el calendari de competició a la Segona Federació. L’equip començarà la lliga lluny de la ciutat i ho farà al camp del RCD Espanyol B el cap de setmana del 3-4 de setembre d’aquí a menys d’un mes. El primer partit a l’Estadi Municipal serà davant el Teruel per les Festes del Tura el cap de setmana del 10-11 de setembre. Els olotins es trobaran durant el recorregut en aquesta nova competició a conjunts com el Badalona Futur, l’antic Llagostera Costa Brava o l’Hèrcules. Un dels plats forts del campionat serà el retorn de Raúl Garrido a la banqueta de l’Estadi Municipal, aquest cop, però, com a tècnic de l’Eivissa, el mes d’abril de l’any que ve. L’Olot haurà de viatjar a les Illes Baleras durant la temporada, per visitar equips com el Mallorca B, el Formentera o el mateix Eivissa. La temporada es tancarà, si no hi ha novetats, al camp del Prat.

x