Proposta del PSC d’ampliar la seguretat dels vianants al Pont de Zamenhof d’Olot

El PSC proposa allargar i fer més altes les baranes del pont de Zamenhof, conegut també pel “pont del Consum”, situat entre la rotonda de Sant Miquel i el Carrer Terrassa.

Aquesta és una zona viària on vehicles i sobretot camions hi passen amb quotidianitat. Al ser un itinerari escolar de la ciutat i una zona freqüentada per vianants el 16 de maig d’aquest any es van fer les obres d’ampliació de voreres per incrementar la seguretat dels caminants.

També s’hi va col·locar una barana amb l’objectiu de protegir els vianants de possibles desviaments d’automòbils, però aquesta no abasta tot el pont i segons el PSC tampoc cobreix l’alçada adient per a la protecció dels caminants.

Josep Guix, portaveu del PSC Olot: “Potser caldria una barana més alta que també fes més de defensa pels nens que volguessin jugar, perquè poguessin anar més cap a la carretera. Hi ha solucions en altres llocs que s’han posat i penso que estaria bé estudiar-ho.”

x