La Pepeta, la dona més gran de la Vall de Bianya, ha fet 101 anys

Els anys passen per tothom, però n’hi ha que arriben més lluny que d’altres. El passat divendres va ser l’aniversari de la Pepeta de Can Dorca, el que la va convertir en la persona més gran de tota la Vall de Bianya. 

Pepeta, avui fa 101 anys: “De moment començo perfecte, veurem això com acaba. Cada any pesen més.” “Al dia a dia, doncs mira, anar voltant a veure si trobo alguna cosa per remenar o per anar fent.” 

A la centenària fins ara li havia anat força bé, fins i tot ha superat recents alts i baixos. 

Josep Maria Perecaula Dorca: “Va passar el COVID, a més ara fa pocs dies va passar la famosa passa també, però bé ara últimament no és la mateixa dona que abans coneixíem, perd molt la memòria depèn de quines coses les repeteix… No és la Pepeta que havien conegut antigament.”

La Pepeta és un orgull pels veïns de la localitat de la Vall de Bianya.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya: “Per nosaltres és un mite la Pepeta, nosaltres en diem la Pepeta de Can Dorca, i avui que aquesta senyora fa el cap-i-cua per nosaltres és un orgull. És un orgull tenir una persona com a ella en el nostre municipi. Fins ara tenim una persona que li anava a davant, que era la Conxita, però la Conxita ens va deixar, doncs ara ella ha agafat el relleu de la persona més gran de Bianya. Per nosaltres com a Ajuntament, i com no pot ser d’una altra manera, i com a amics que som i veïns, per nosaltres és un plaer que pugui anar celebrant doncs aquest aniversari, que puguem anar venint i que ens puguem trobar tots plegats aquí.

x