Tornen sense restriccions les Nits de Circ a Besalú

Aquestes nits d’agost torna un any més el circ a Circusland de Besalú. Sense restriccions de mobilitat enguany arribaran a la vila comtal artistes  de circ d’arreu del món: Kazajistan, Hungria, Xile o Vietnam entre d’altres països.

Tanmateix, els 40 minuts de funció ininterromputs podran ser gaudits sense reduccions d’aforament: fins a 1300 persones per espectacle.

Genís Matabosch, president circus arts foundation: Tenim fins a cinc foodtrucks aquest any per poder servei a tothom, l’any passat vam quedar una mica curts perquè no esperàvem tantíssima assistència de gent i fa que aquesta mitja part tradicional del circ no sigui al mig de l’espectacle, sinó que sigui al principi. Per això, la funció comença sempre a dos quarts de deu perquè hem d’esperar la foscor d’aquestes nits estelades de la Garrotxa”.

Les entrades per a l’espectacle es poden comprar presencialment a circusland des de les 10 del matí fins a les 22 hores o en línia a www.nitsdecirc.com.

x