El Nàstic remunta i derrota la UE Olot en el quart amistós de pre-temporada (1-3)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut superar el Nàstic de Tarragona en el quart partit amistós de preparació. Després d’una primera meitat amb un clar domini dels olotins, però sense gols, Ot Serrano ha obert la llauna als deu minuts de la represa després d’una bona combinació col·lectiva entre Terma i Xumetra. Els tarragonins han anat de menys a més i només els han calgut sis minuts per remuntar el partit. Lupu ha empatat, de cap, i una mica més tard, ha superat Batalla de vaselina. Aaron Rey ha marcat l’1-3 definitiu amb un autèntic golàs des de fora de l’àrea.

Manix Mandiola supera la desena de partits com a tècnic

Mandiola ja ha superat en aquest partit davant els tarragonins la seva desena de partits com a entrenador de la Unió Esportiva Olot. Tot i no tractar-se d’un partit oficial, la derrota contra el Nàstic significa el primer partit perdut des que el tècnic basc va arribar a la banqueta.

Pedro del Campo es retrobava amb el seu exequip

Al minut 61 de partit, entrava al terreny de joc un vell conegut de l’afició olotina. L’exjugador de la Unió Esportiva Olot, Pedro del Campo, ha rebut una càlida ovació per part dels aficionats.

L’Olot afronta dissabte el primer partit oficial del curs

Després d’una pretemporada molt física i de quatre partits amistosos de preparació, els jugadors de Manix Mandiola disputaran dissabte el primer partit oficial de la temporada. Serà a les 7 de la tarda davant l’Europa en la segona ronda de la Copa Catalunya. En la primera ronda, el rival de l’Olot, el Cerdanyola, no es va presentar per raons esportives i administratives.

x