El Planestiueja’t trenca el seu sostre fregant els 8.000 espectadors

Pràcticament 8.000 persones han visitat el Planestiueja’t aquest estiu. És una xifra rècord que supera totes els registres anteriors des de l’any 2016. El balanç que en fa l’organització després de la pandèmia i d’una edició 2020 a mig gas és del tot positiu.

Marc Puig, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: “Era un canvi de format molt arriscat, amb un cartell potent. Ha funcionat molt bé i hem doblat la participació respecte de la passada edició”.

Liderats per ‘Abba the new experience’, que va omplir la Parada durant la Festa Major amb 2.500, els grups i artistes programats enguany han funcionat molt bé, tant en el gran format com en el concerts petits. El cap de Cartell, Joan Dausà, va exhaurir les entrades disponibles amb 1.100 espectadors, mentre que les dues grans festes de l’estiu a Les Planes, l’Harmonia i la festa familiar, van reunir més de 3.000 persones entre totes dues. Amb les xifres a la mà, des de l’organització i l’Ajuntament ja només poden pensar en la propera edició.

Marc Puig, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: “L’edició de l’any vinent anirà enfocada en aquesta línia que hem seguit enguany. Ja només pensem en l’any que ve per mantenir el mateix públic o fins i tot incrementar-lo”.

Cap a final d’any tenen previst tenir algun grup confirmat, en un festival que s’està fent gran cada any i que no seria possible sense els voluntaris.

De cara al 2023, se seguirà apostant per la cultura i la natura, amb diferents espais del municipi amb la Parada del Jonquer com a gran escenari per a les festes i concerts de gran format.

 

 

x