Ignasi Grabolosa es presentarà com a candidat per Junts a Santa Pau

Ens hem traslladat a Santa Pau per parlar amb Ignasi Grabolosa, qui es presenta com a número 1 per Junts a les properes eleccions. Ara, després de 40 anys en l’ofici de la banca s’ha prejubilat i assegura que aquest recorregut professional li servirà per ajudar al càrrec a fer un poble millor.

Ignasi Grabolosa, candidat per Junts a Santa Pau:Jo no sé parar, tanco etapes i obro noves. Sempre havia fet il·lusió presentar com a alcalde, no ho vaig fer perquè la banca em va absorbir, ara que he tancat aquesta part, vull aprofitar el coneixement de la vida professional per deixar un poble millor. En aquest món hem d’intentar deixar alguna cosa més arreglada del que hem trobat.

Pel que fa al poble, ell el coneix i hi ha viscut tota la vida.

Com a punts centrals de canvi que proposa, considera necessària la construcció de dos equipaments bàsics: un centre de dia perquè la gent que ha viscut sempre al poble no s’hi hagi de desvincular als seus últims anys de vida; i una piscina municipal.

Un dels altres factors importants segons Grabolosa seria el de fer una reestructuració, no només del nucli històric, sinó de tots els barris que conformen Santa Pau.

Ignasi Grabolosa: Fer que el poble torni a ser atractiu. No només perquè sigui bonic. Neteja, mobiliari urbà, flors… Que el poble tingui ànima.

x