El Barça Femení prepara la Women’s French Cup a la Vall d’en Bas

L’última vegada que el Barça Femení trepitjava la comarca per entrenar va guanyar la Champions i és que és un lloc que els hi porta sort. A les instal·lacions del Royalverd Training Center s’hi van poder veure un total de 26 jugadores que van ser citades per fer una estada de pre-temporada a la Vall d’en Bas on entrenen matí i tarda.

Jonatan Giráldez, entrenador del Barça Femení: “Encara no tenim totes les jugadores, això no ens permet arribar a coses que potser durant la temporada necessitarem. Amb bones sensacions, perquè la predisposició i l’ambició que tenen les jugadores ho estem aconseguint. Estar en aquestes instal·lacions en molt bon estat ens ajuda a arribar a l’inici de la temporada de la millor manera.”

Marta Torrejón, jugadora del Barça Femení: “La temporada passada va ser molt bona. Evidentment va ser una llàstima perdre la final de la Champions. En quant als títols nacionals vam estar al que esperàvem. Seria repetir i repetir. Som ambicioses, sabem que hem de seguir treballant i que tenim coses a millorar.”

La plantilla encara no està tancada i les jugadores ho saben. En aquest ‘stage’ es va reincorporar la internacional Rolfö, que ja ha tornat després de caure amb Suècia a les semifinals de l’Eurocopa.

Les discrepàncies entre la Lliga Professional de Futbol Femení i la Federació Espanyola ha provocat que a falta d’un mes perquè comenci la lliga, encara no hi hagi un calendari oficial de la lliga. Una competició on, segons algunes jugadores del club, s’està pujant el nivell temporada darrere temporada.

Patri Guijarro, jugadora del Barça Femení: “Yo creo que hay que subir un punto. Yo creo que se está haciendo. Ahora con la Liga Profesional se podrá hacer un poco más. Esperemos que para este año y el que viene todo sea un poco más competitivo y cada fin de semana sea un desgaste físico que te implique como en Europa se nos implica.”

Les jugadores es quedaran a la Vall d’en Bas fins dilluns. Durant aquests dies no disputaran cap partit amistós. Això sí, el dimarts s’enfrontaran contra el Bayern de Munich en un amistós de pre-temporada.

x