Nits de Circ comença la segona edició amb prop de 9.000 entrades venudes

Si en la serva primera edició, Nits de Circ va acabar exhaurint totes les entrades, 9.3000, ahir va iniciar la segona edició amb prop de 9.000 entrades venudes. Circus Arts Foundations ha preparat un espectacle totalment nou, amb 24 artistes arribats de 8 països en 8 atraccions: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort, Navas Team de l’Equador, els campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge Duo Donnert d’Hongria, els arriscats salts al trapezi volant de Camila Palma, de Xile, els artistes revelació de l’equilibrisme Krasimir Vasov de Bulgària, els genis de l’humor sense paraules Eric Boo de Catalunya, els vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra de Duo Moment of Love, de Vietnam, i acròbates de força inversemblant Troupe Hassak de Kazakhstan. La singularitat de l’espectacle és que es tracta d’un circ sense lona.

Genís Matabosch, director artístic de Nits de Circ: “És una segona edició d’agraïment. L’any passat vàrem fer una aposta totalmetn arriscada, perquè és un format que no existia fins aleshores. No hi havia circ sense sostre. Hem volgut que el circ ocupi els escenaris que ocupa l’alta cultura, com la música, la lírica o la dansa, i es fes un espai en aquest ecosistema tant dens de cites estiuenques d’arts escèniques i música”.

Enguany s’ha ampliat l’aforament amb cabuda per a 1.290 butaques a cada funció. Una altra novetat és l’experiència del ‘village’ previ, amb les màximes prestacions gastronòmiques i culturals, amb l’orquestra del circ també en directe durant els minuts anteriors a l’espectacle.

Nits de Circ oferirà funcions fins dissabte 13 d’agost a la nit als Jardins del Molí de Besalú i del 16 al 24 a la Ciutadella de Roses.

x