La Cursa de Sant Roc arriba a la seva 35a edició sense novetats

Dilluns dia 15 d’agost, tindrà lloc la 35a edició de la Cursa Sant Roc. Aquest any, s’ha avançat l’inici de l’esdeveniment una hora per a minimitzar la calor patida pels corredors, a causa de les últimes onades aquest estiu.

La tradicional cursa consta de 6 km de recorregut pel vecindari.

Francesc Muñoz, secretari de l’associació de veïns de Sant Roc: Serà un recorregut pel barri, hi haurà una part d’asfalt i una altra de terra. Començarem pel bici-carril fins als tossols, després fins a tocar la carretera de Les Preses, seguidament tot el que és el recorregut intern del barri fins a baixar un altre cop fins a les fonts de Sant Roc.

Hi ha dues categories de premis, primer femení i masculí del barri i primer femení i masculí de fora del barri. Una mesura que no és nova d’enguany i que busca involucrar no només als esportistes d’elit.

A més a més, des de l’organització estan molt agraïts amb en Nano Oliveres

Francesc Muñoz, secretari de l’associació de veïns de Sant Roc: Estem molt agraïts de què en Nano Oliveres, un triatleta del seu nivell, vulgui participar amb nosaltres. Això ens dona un prestigi de dir: és un esport que es continua fent, estem a ple estiu, però els corredors tenen ganes de fer coses. La seva presència per a nosaltres és de molt agrair, sabem que cada any arrenca i aporta gent a part de la del barri.

Les inscripcions per a la cursa s’obriren una hora abans del seu inici, a les 7 en punt.

x