La Festa Major de Tortellà torna a formats més festius i donarà més veu als joves

Enguany, la Festa Major de Tortellà tornarà a formats d’edicions anteriors amb un enfocament més festiu i no tan cultural.

Com a novetat d’aquest any, tornarà el sopar popular el diumenge.

Josep Iglesias, regidor de cultura i patrimoni de Tortellà: Tornem al sopar popular on ens van acompanyar 300 persones el primer any. Estem desitjant que el temps ens acompanyi perquè la plaça és un bon lloc i escenari on fer la festa, si no haurem d’anar al pla alternatiu.

Tanmateix, les festes començaran amb el pregó de joves. Des del consistori se’ls vol donar més protagonisme i veu

Josep Iglesias, regidor de cultura i patrimoni de Tortellà: Els joves tinguin el protagonisme que necessiten i també la veu i ser presents en aquesta festa. Ells estan desenvolupant molts actes paral·lels i això és el tret de sortida d’aquest any.

De dissabte fins dilluns hi haurà música a partir de les 11 a la plaça mercat, a més a més el dimarts a la tarda tindran lloc la festa d’aigua també a la plaça i activitats infantils al parc de can Santaló.

x