La UE Olot comença la competició oficial amb alguns canvis a la plantilla

L’Olot disputa el primer partit oficial de la temporada davant l’Europa dissabte a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal en la segona ronda de la Copa Catalunya. Els olotins van passar de la primera ronda de la competició després que el Cerdanyola no consolidés la categoria i no s’hi presentés per raons administratives. L’Europa, equip de Tercera Federació, va aconseguir superar la primera eliminatòria guanyant el Montañesa per 0 gols a 2. L’afició olotina es retrobarà dissabte amb un vell conegut, Killian Villaverde, que es va desvincular del club fa uns mesos. Els olotins hi arriben bé físicament, després de quatre partits amistosos de preparació en què han guanyat la meitat dels duels i han aconseguit l’empat contra el Barça.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: “Quan hi ha una competició oficial i un resultat per treure, normalment tots juguem de la mateixa manera.”

Els olotins també s’acaben de reforçar amb la incporporació de dos extrems procedents del Barça B, Saïdou Bah i Josep Cerdà.

Saïdou Bah, jugador UE Olot: “Agraïr la confiança. Es veu que és un equip molt ambiciós.”

Josep Cerdà, jugador UE Olot: “Molt agraït d’estar aquí, és una oportunitat molt important tant a nivell personal com esportiu. Intentar aportar el màxim per aconseguir els objectius.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: “Dos jugadors que ens poden ajudar a nivell ofensiu. Ajuda mútua.

La Unió Esportiva Olot també va anunciar ahir l’acord per a la rescissió del contracte d’Enric Vallès, l’home que va marcar el gol de l’ascens a Segona Federació i conegut com l’heroi de Las Rozas. El migcampista jugarà al Tona aquesta temporada. Amb la desvinculació d’Enric Vallès i aquests dos fitxatges, la plantilla es dona pràcticament per tancada.

x