Nits de Circ ja ha venut prop de 10.000 entrades entre Besalú i Roses

Ronnie, Navas Team: “La nostra actuació és la Roda de la Mort, són dos aros amb una estructura que giren a través d’un eix. El meu company i jo, cada un en una esfera i girem l’aparell a través del nostre pes, i fem sals de 2/3 metres d’altura. El nostre acte consisteix en espantar a les persones, que la gent passi moments de por.”

Com aquesta, són vuit atraccions de vuit països diferents les que s’ofereixen a la segona edició de Nits de Circ. Per al conjunt de 13 funcions entre Besalú i Roses, ja s’havien venut prop de 10.000 entrades en la segona jornada, 700 més que a la primera edició, quan a la graderia pesava una restricció del 30% de les localitats per la pandèmia.

Encara hi ha temps per comprar entrades, al web www.nitsdecirc.com, per telèfon o presencialment, a la Ciutadella de Roses o al Museu del Circ de Besalú.

Genís Matabosch, Director artístic Nits de Circ: “Públic de tot tipus, a Besalú potser és més local, en canvi a Roses gran nombre de visitants estrangers, espectacles completament visuals i per totes les edats. Hi ha esforç i risc a darrera.”

Enguany, una de les novetats és l’amplicació del ‘village’ previ a la funció de circ. S’acullen més foodtrucks amb música en viu i durant més temps, una hora i mitja per gaudir d’una vetllada cultural atractiva abans del gran espectacle.

x