El candidat de Junts a Santa Pau, Ignasi Grabolosa, avança algunes propostes per al centre de dia i la piscina municipal

Junts per Santa Pau ja té en ment moltes de les propostes que voldrien tirar endavant per tal de revaloritzar el poble i fer-lo més enriquidor. Ignasi Grabolosa, primer candidat que es presentarà a les eleccions, ens explica que creu del tot necessari iniciar els seus projectes per a dues infraestructures: el centre de dia i la piscina municipal.

Altres factors importants segons Grabulosa serien fer créixer econòmicament el poble amb un turisme que no només beneficiï a qui es dedica a aquest àmbit, sinó que també pugui aportar recursos a tot Santa Pau; potenciar els oficis de tota la vida, ajudar al petit comerç de la localitat i sobretot a la no extinció de la pagesia

Pel que fa al Parc Natural, comenta que les reiterades prohibicions no deixen avançar les possibles millores, basades en arreglar pistes, carreteres, fonts i rius. Uns canvis que servirien per prevenir i retenir els possibles incendis i les seves respectives despeses, que no son baixes.

Ignasi Grabulosa, candidat per Junts a Santa Pau: Volem fer un ajuntament molt obert. L’ajuntament ha de ser la casa de la vila però de veritat, que es sentin com a casa.

Grabulosa assegura que ve a fer política municipal, centrada en el poble, i no de parlament. Les seves idees sobre el partit contrincant d’Esquerra Republicana, el qual encara no ha fet públic el seu candidat o candidata, son clares:

Ignasi Grabulosa, candidat per Junts a Santa Pau: La contrincant que està sota una llista dita independent però amb paraigua d’Esquerra Republicana, jo aquest tipus de llista no l’he entès mai. Si fan por els colors, no crec que s’ho hagin d’amagar. Hem de ser honestos. Crec que aquí han fet una política de tapar forats, de quan ha sortit un problema apagar focs, o muntar una història per desviar el tema, i res més. A mi el que faci políticament no m’interessa.

x